3.12.10

favourites!

Joo eli kone toimii taas, wohooo =) !
Lupailin teille juttua mun lempparilakoista nii tässä ne tulee !
Sinisistä/vihreistä lemppareita on (tällä hetkellä) We Care Iconin Magic Sapphire josta mulla onkin vähän alempana joku postaus, H&M No Mambo Jambo joka on tommonen turkoosinvihreä jossa on kiva sininen shimmer ja Snowcrystalin Military Green josta mulla taitaa myös olla jossain alempana postaus.

Punaisista/violeteista lemppareita oli vaikeampi valita mutta ainakin toi OPIn Let Me Entertain You on aivan täydellisen ihana. Otin siitä vähän lisää kuvia teille, ne on tossa alempana =) Sitten on Inglotin lakka 853(vihaan sitä ettei voi keksiä nimiä lakoille ei noita numeroita muista kukaan) joka on tumma luumu jossa on kylmän violetti shimmer. Yksi ehdoton punainen lemppari on toi Max Factorin Red Wine , josta taitaa olla jossain blogin uumenissa kuvia.

Muita tällaisia kullansävyisiä suosikkeja on nää kaksi , eli Gosh Gold ja OPI DS Glow. Goshia on mulla menossa jo toinen purkki, sitä toista joka on melkein loppu käytän Konad-leimaamisen. On siis ihan täydellinen lakka konadeihin ! Glow taas on semmonen luottolakka joka kuivuu nopeasti ja näyttää nätiltä aina =)

Sitten vielä kuvia siitä OPIn Let Me Entertain You:sta. Tää on siis OPIn Burlesque-sarjasta joka on muutenkin mun mielestä aivan ihana!! Oisin voinut ostaa vaikka ne kaikki mutta otin tämän ja olen kyllä tosi tyytyväinen... Kuvissa ei näy lakan pientä kullankeltaista hohtoa mutta siiä on sellainen. Vaikea lakka kuvata mutta tää on ihana luonnossa:D

Ei kommentteja: