26.9.13

Skottiruutukynnet -tutorial

Tänään vuorossa uudesta kaulahuivistani inspiraation saaneet kynnet. Mulla ei ollut varastossa sopivaa keltaista niinkuin huivissa on oikeasti mutta käytin vähän taiteilijan vapautta ja korvasin sen kultaisella sekä lisäsin beigejä raitoja. Hyvin se mielestäni kuitenkin matchaa huiviin :)
Tein pienen tutorialin skottiruutukynsien teosta:
Käyttämäni lakat: Seppälä Nails(pullossa ei sävynumeroa), KIKO-226, Butter London-Royal Navy, Barry M-Foil Effects Gold .  Lisäksi tarvitset striping tapea.

 Aloita paloittelemalla teipin sopivan mittaisiin palasiin. Tämä kannattaa kaikissa striping tape jutuissa muistaa aina tehdä ekaksi ettei kynsilakka sotkeennu sitten teipin kanssa sählätessä. Teipin leikkaamiseen ja asetteluun ja poistamiseen kynneltä kannattaa käyttää pinsettejä.
Tepin leikkaamisen jälkeen lakkasin alle pari kerrosta Seppälän nudelakkaa. Anna alle tulevan lakan kuivua aina kunnolla ennen teipin laittamista !
Kun nudelakka on kuivunut, asettele teipit kynsille. Muista aina missä järjestyksessä olet teipit kynsille laittanut, ja ota ne pois päinvastaisessa järjestyksessä! 
Lakkaa tummansinistä lakkaa kuvan mukaisesti raitojen toiselle puolelle, ja toiselle puolelle tummanpunaista.

Raitojen ja sinisen ja punaisen paikkoja kannattaa vaihdella! 

Lopuksi lisätään kultaiset yksityiskohdat kastamalla puutikun pää lakkaan ja vetämällä sillä vinottaisia viivoja.
 Kultaisten viivojen tekeminen ei ole niin tarkkaa, pieni epätasaisuus saa lopputuloksen näyttämään enemmän "kangasmaiselta" :D
Lisää lopuksi kerros päällyslakkaa !


Ei kommentteja: