8.9.14

Korvaaja rakkaalle turkoosille KIKOlleni !

Kuten ole useaan otteeseen maininnut blogissani, rakastan KIKOn turkoosia Mint Milk(389) lakkaa. Se on varmaan joka toisessa lakkauksessani pääosassa. Ihanan kirkas ja vähän erikoisempi sävy joka sopii kultaiseen, hopeaan, mustaan tai valkoiseen koristeluun. Lakan näet esimerkiksi tästä postauksesta.
Olin siis jo lakan ostaessani huolissani siitä, mitä teen kun lakka loppuu. Kiko kyllä toimittaa Suomeen, mutta postikulut ovat noin 18€, joka on yhdelle lakkapullolle aika suolainen hinta. Lähdin siis löytöretkelle netin ihmeelliseen maailmaan, ja karsin vaihtoehdot Color Clubin Blue-Mingin ja Kure Bazaarin Caicosiin. Päädyin sitten Color Clubiin, koska se on tuttu merkki, sitä saa luottokaupastani Cesarsshopista ja se on halvempaa kuin Kure Bazaarin lakat.


Tein hyvän valinnan ! Blue-Ming eroaa Mint Milkistä ehkä olemalla vähän vaaleampi ja aavistuksen sinisempi, mutta käytössä eroa ei huomaa. Color Club on myös laadukas merkki eikä tämäkään lakka petä siinä asiassa :) En olekaan aikoihin ostanut CC:ltä lakkaa, kokoelmat eivät ole olleet niin mielenkiintoisia.

Ei kommentteja: