2.12.13

Ostoksia

Tänään H&Mssä sattui silmään kaunis kynsilakkapaketti. Vaikka rakastankin OPIa, China Glazea yms. "merkkilakkoja", on todellinen heikkouteni H&Mn ja muiden vaateketjuen halpislakat :D 
Tähän lakkapakettiin kuului vielä yksi lakka, mutta koska se oli niin saman värinen kuin tämä Bikbokin lakka niin annoin sen kaverille. Setti oli mielestäni tosi edullinen , vain 7,95€ kuudesta lakasta! Hyvä lahjaidea kynsiään lakkailevalle kamulle :) 
Golden Days, Petrol Sky, Poppy Red, Skyscraper, Peacock Glitter
 En malta odottaa noitten glittereiden käyttöä ! Poppy Red muistuttaa paljon OPIn Die Another Daytä, tosin tää on enemmän punainen kun OPI on oranssinpunainen. Pitää vertailla joku päivä kunnolla.
Tänään tuli myös postissa mun tilaus Nordicfeel.fi-nettikaupasta. Tilasin pari joululahjaa , ja sai ilmaiset toimituskulut kun tilasi yli oisko ollu 50€ niin hyödynsin tilanteen ostamalla perus ranskis lakan OPIlta. Tuolla Nordicfeelissä on muuten vähän halvemmalla OPIn lakkoja kuin kaupassa, ja valikoima on yllättävän hyvä ! Suosittelen kauppaa kyllä muuten, mutta kaupan käyttämä toimitus MyPackin kautta ei ole mulle se kätevin , koska lähin MyPack-noutopiste ei ole kovin lähellä.  
OPI-Coney Island Cotton Candy

Ei kommentteja: