14.3.14

Thistle Do Nicely

Kun muut pitävät kevään merkkeinä muuttolintuja ja leskenlehtiä, jokainen kynsiharrastaja tietää että oikeasti lähestyvästä kesästä kertoo uusien lakkakokoelmien neonvärit :D Yleensä neonvärit julkaistaan vasta kesäkokoelmiin, mutta China Glaze otti varaslähdön ja laittoi neoneita kevätkokoelmaansa joka kantaa nimeä City Flourish. 
Tilasin MiMaxilta yhden kokoelman lakoista, Thistle Do Nicelyn. Mietin kauan tämän ja Peonies and Park Aven välillä, ja päätös oli vaikea koska netistä löytämäni swachit olivat kaikki niin erinäköisiä. Tajuan tämän hyvin koska neonlakkoja on tosi vaikea kuvata, kamera ei saa ikinä tallennettua niitten kirkkautta. 
Lakka näyttää munkin kuvassa liian oranssilta ja tummalta.Oikeasti se on pinkimpi ja PALJON kirkkaamman värinen !


iPhone-kuvassa neonvärisyys näyttäytyy melkein tarpeeksi räikeänä.
Thistle Do Nicely oli hankala tapaus levittymään. Se on todella "maalimainen", tuntui kun olisi levittänyt kynsille jotain akryylimaalia. Piti löytää oikea taktiikka levittämiseen, joka oli ettei lakkaa ala työstämään kynsillä kauheasti koska liika sutiminen jätti kaljuja kohtia. Lakka kuivui suht nopeasti mattapintaiseksi, ja lisäsin kerroksen päällyslakkaa. Silti pari kynttä lohkesi päistä jo samana päivänä kun olin lakannut nämä.

Ei kommentteja: