7.5.14

Trendilakka

Valkoinen on kuulemma kevään trendikkäin väri kynsissä. Onhan se kieltämättä aika coolin näköinen, harmi vaan että valkoiset lakat on levittyyden ja pysyvyyden suhteen yleensä aika huonoja.
Cremevalkoiset olen jo hylännyt, en jaksa taistella niiden kanssa. Ehkä mun kohdalle ei ole vaan ikinä sattunut hyvää yksilöä :D  Tykkään tosi paljon kuitenkin esim OPIn Don't Touch My Tutu!sta joka on läpikuultava valkoinen, jonka takia uskaltauduin ostamaan tämän Essien She Said Yesin. Se kuuluu Essien kevään hääkokoelmaan, siitä nimi !

Vaikka She Said Yes on paljon peittävämpi kuin OPIn tutu, mutta täysin peittävään lopputulokseen pääsin vasta kolmella reilulla kerroksella. Levittämisessä sai olla tarkkana, jättää raitoja nimittäin jos liikaa sutii samasta kohdasta. Lakassa on seassa ihan pientä hopeaa shimmeriä mutta eipä se juurikaan erotu kuin ihan läheisessä tarkastelussa. Kuivuminen oli ihan normaaliluokkaa, mutta kiireissäni laitoin kerrokset vähän liian nopeasti jolloin pikakuivattaja kuivatti viimeisen kerroksen ja alle jäi lakkaa joka ei ollut täysin kuivaa. Siitä toi pikkurillin tökkäys :D

Ei kommentteja: