17.10.13

Liukuvärjätty

Tänään tein pari liukuvärjäystä joista toinen näyttää kivalta kameralla mutta josta en tykännytkään luonnossa ja toinen taas näyttää oikeasti ihanalta mutta en saanut sitä kameralle samanlaisena :D
Tein myös pienen ohjeen siitä, miten teen aina liukuvärjäykseni:
Ekassa liukuvärjäyksessä Zoya-Channing , flormar-JG457, OPI-Goldeneye
 Liukuvärjäykseen kannattaa valita hyvin yhteenmeneviä sävyjä, varsinkin jos tekee tätä ekaa kertaa. On myös hyvä,jos koostumuksen lakoissa on suht samanlaisia, eli tässätapauksessa kaikissa lakoissa on shimmeriä. Lakkojen lisäksi tarvitset meikkisienen.
Ihan ekaksi voi lakata kynnet pohjasävyllä, joka mulla oli tässä Zoyan Channing.
Tuputtele valitsemisia lakkoja meikkisieneen. Voit "puristella" sientä niin,että värit sekoittuvat paremmin ! 
Seuraavaksi töpöttelet sienellä väriä kynsille. Kannattaa toistaa tämä monta kertaa ja vähän eri kohdista, jolloin liuku on sulavampi. Lisää aina lakkoja sieneen välissä 


Kynsinauhat menee tässä tosi sotkuisiksi, joten seuraava vaihe on ärsyttävin: ylimenneiden puhdistus pumpulipukoilla ja siveltimellä. 
Lisää vielä päällyslakka, se häivyttää värejä vielä paremmin yhteen. 


Ylempi lakkaus oli siis se, mistä en sitten tykännytkään joten poistin sen aika nopeasti. Tykkäsin kuitenkin ideasta syksyisestä liukuvärjäyksestä, joten päätin ottaa uuden yrityksen netraalimmilla värieroilla.
wet n' wild-Velvet Lounge, OPI-Die Another Day, Zoya-Channing
Pohjaväriksi laitoin ehkä kaikkien aikojen lempparipunaistani, OPIn Die Another Daytä. Sitten töpöttelin muut värit kynnelle samassa järjestyksessä kuin kuvassa. 
Liukuvärjäys on hienovarainen ,mutta mielestäni aika kaunis silti ! Mid-sormus on H&M:stä.Ei kommentteja: