24.10.13

Ruby Red Slippers-halloweenkynnet

Tänään lakkasin kynnet varmasti kauneimmalla omistamastallani kynsilakkapullolla. Deborah Lippmannin Ruby Red Slippersin ostin kuvitellen, että se olisi samankaltainen China Glazen Ruby Pumpsin kanssa. No, ei niillä ollutkaan mitään muuta yhteistä kuin inspiraatio Ihmemaa Ozista. Kun Ruby Pumps on se täydellinen joululakka mulle, on Ruby Red Slippers taas sitten täydellinen halloweenlakka! 
Deborah Lippmannin pullon desing on vaan niin kaunis ! 
 Tottakai unohdin sen toisen n-kirjaimen tuolta :D RRS on täydellinen lakka halloweeneksi, esim. vampyyriksi pukeutuvalle. Siksi siis kalmankalpeaksi muokattu iho jos joku ihmetteli..
Lakkaa levittäessä saa olla tarkkana, koska nuo isot glitterit ei tahdo levittyä tasaisesti(kuten nimettömästä huomaa..) ja jos lakkaa menee kynsinauhoille, niin sitä saa putsata pois kauan! Lakka on siis mustaa läpikuultavaa jellylakkaa jossa on seassa pieniä ja isoja punaisia glittereitä.

Lähikuvassa vielä näkyy se Seche Vite-pikakuivattavan kutistava ominaisuus mistä kerroin joskus. Kuvassa lakat on ollut kynsillä alle päivän ja kärjet ovat ihan paljaat, kiitos Sechen.. Glitterlakoille se tapaa tehdä tätä.

Ei kommentteja: