25.11.13

Dark Knight

Tänään tuntui siniseltä lakkapäivältä ja kynsille päätyi yksi tärkeimmistä lakka-aarteistani :) Topshop-vaateketjulla on valikoimissaan kivoissa pakkauksissa olevia meikkejä, ja tykkään varsinkin merkin kynsilakoista. Sävyt ovat usein tosi trendikkäitä, kalliimpien merkkien "kulttilakkojen" dupeja(=täysin samanlaisia lakkoja, kopioita) . Tämä omistamani Dark Knight on googlettelun perusteella dupe Deborah Lippmanin lakalle Across the Universe. Olin jo kauan katsellut kyseistä kaunokaista sillä silmällä netissä ,mutta viimevuonna Lontoossa käydessäni tämä dupe tarttui mukaan Topshopista paljon huokeammalla hinnalla :)
En oikein tiedä mitä mieltä olen näistä kopiolakoista. Toisaalta on tietenkin kiva, että kynsilakkatrendejäkin tehdään nykyään "markettiversioina", niinkuin vaatemuodin kanssa on jo kauan tehty. Toisaalta taas kopiointi ei tietenkään ole reilua idean alunperin keksinyttä yhtiötä kohtaan. Asialla on monta puolta.. No anyways, lakkakuviin :
Dark Knight on mielestäni upea lakka. Siinä on tummansininen jellypohja jossa on erilaisia hopeita, turkooseja ja sinisiä glittereitä. Lakkaa kannattaa levittää pari kerrosta tummansiniselle pohjalle, jolloin sitä ei kulu niin paljoa mutta lopputulos on silti tarpeeksi peittävä. Pari kerrosta siksi, että lakasta tulee paljon "syvempi", sama efekti kuin glittersandwitcheissä :)


Ei kommentteja: