27.11.13

Kynsihistoriani

Jouduin yhtä juttua varten selaamaan paljon vanhoja kuviani kovalevyltä jonne en ole hetkeen kurkkinut, ja löysin samalla paljon vanhoja kynsikuviani. Siitä sain idean tehdä kollaaseja eri vuosien kynsistä, joista sitten ehkä näkisi kehityksen :)
Kiinnostus kynsienlaittoon alkoi vuonna 2007, eli olin silloin vasta 12 vuotta ..! Olen siis näperrellyt juttuja kynsilleni jo kohta 7 vuotta. Tässä kohtaa voin todeta, että harjoitus tosiaan tekee mestarin, kun kaikki aina kyselee multa miten osaan tehdä kynsiä niin tarkasti. Kun katsoo tuota aloituskuvaa, niin huomaa kyllä eron nykyiseen :)
Muistan että tein nuo raitakynnet Italianmatkalle :D Kynsinauhat ovat aika karut, ja joku lakka alla oisi tehnyt lopputuloksesta varmaan paremman. Seeprakynnet ovat mielestäni vieläkin kivat ! Nyt tekisin seeprat tosin leimalla ja laittaisin valkoisen lakan alle ja raidat mustalla. 

Vasemmalla olevat värikkäät kynnet on musta tosi mageet ! Ei kyllä enää istuisi mun tyyliin eikä oisi aikaa tollaselle väkertämisellekkään :D
Kynsien muoto on ihan kamala, ja kaikki kynnet ovat iloisesti eripituisia. Mun oli pakko laittaa tosta pikkurillistä erikseen kuva, se on ihan mielettömän pituinen !  

2010 tein melkein yksinomaan ranskalaisia jollakin "jujulla". Vasemman yläreunan kynnet erilaisilla variaatioilla oli ne arkikynnet joita muuntelin.  Ranskispohjalakkaa kului paljon. Aloin tasaamaan kynsien pituuksia paremmin.
Pakko vielä kertoa noista oikean alareunan pallokynsistä! Osallistuin niillä Charmingnailsin nailart-kisaan ja voitin yhden muistaakseni kolmesta palkinnosta. Sain ekat Colorclubin lakkani ja pari Konad-laattaa ja olin ihan onnessani :)

2011 kynsien muodoksi tuli neliö. Tykkään näistä kaikista kollaasin kynsistä, joka ehkä kertoo siitä että kynsienlaittotyyli on pysynyt vuodesta -11 aika samanlaisena.
No siinä oli lyhyt kynsihistoriani ! Joku päivä voisin kertoa geelikynsihistoriastani. Sain tämän vuoden tammikuussa geelikynsitarvikkeet lahjaksi, ja käytin geelejä alkusyksyyn asti. Tällähetkellä haluan käyttää taas lakkavarastoani ettei se ole ihan tyhjänpanttina ! 

Ei kommentteja: